тел: +359 883 69 69 70, имейл: help@kartelito (.)com
Валути:

pages

Дамски аксесоари

Дамски аксесоари

Понякога е нужно само едно-две допълнения към дрехата и старата такава може да се превърне в изключително нова и удобна за носене. За това важна роля имат аксесоарите.

В съвършено нов модел, модерна дамска дреха може да превърне всяка стара дреха в гардероба, а това ще доведе до нов ефект. Така ако се придържате и към характерните за всяка дама аксесоари – колан, шал, шапка, ръкавици може да имате завидна галантна визия. С цел да избягате от рокерското излъчване добавете по-свежи цветове в горната част от тоалета. Интересни са предложенията за аксесоари на Top Secret.

Много елегантна и красива може да бъдете и с аксесоари от Drywash. Някои от тях са в закачлив момичешки вид, а други семпли и обрани, типично за улегналата бизнес дама. Вие решавате, коя визия да добавите в гардероба си, а всичко останало зависи от дозата въображение, за постигане на най-добрата комбинация.

Закачлива визия може да имате и аранжирайки модели аксесоари на Troll. Така например черна шапчица и чанта с елементи може да е вашия автограф върху дрескода ви.