тел: +359 883 69 69 70, имейл: help@kartelito (.)com
Валути:

pages

Ежедневни, стилни и елегантни поли

Ежедневни, стилни и елегантни поли

В стандартния си дълъг вариант роклята години наред е бил знак за женственост, съблазън, провокация. И въпреки, че в много от случаите дамската пола достига почти до глезена, закривайки всяка една част от тялото, тя и днес е сред най-харесваните облекла.

Дълги поли от Kartelito.com са креативни, разчупени, елегантни и достатъчно изискани, за да бъдат подходящи навсякъде и за всеки повод. Класическите цветове се застъпват, придавайки афинитет на дизайна и кройката. В случай, че ви притесняват прекалено тъмните нюанси, сега може да аранжирате дълги поли с дамски блузи в по-свежи цветове.

Моделите на дълги поли са удобни, класически и подходящи за ежедневието. Те са представени в меки, топли и нежни материи, придавайки усет и допир с всяка извивка.

Интерес, както за младите дами, така и за улегналите жени будят желанието за стил и привлекателност с дълги поли представени в Kartelito.com. Напомняйки за отминали времена, те възраждат стила, смесвайки го със съвремието. Разгледайте мини и миди (с дължина до коляното) поли.

Няма добавени продукти в тази категория.