тел: +359 883 69 69 70, имейл: help@kartelito (.)com
Валути:

pages

Мини поли

   
per page
Мини поли

Свободни като вятъра. Какво значение има утрешния ден, когато и днес нещата изглеждат прекрасни с Мини поли. Избирайки модела на пола, трябва да изберете и марката. Предложенията от Kartelito.com са изключително атрактивни, а асиметралните решения са в полза на дамите.

Мини полите традиционно са леки у феерични, а с идеите представени в Kartelito.com от памук, шифон, кожа няма да останете незадоволени. Дамски дрехи се комбинират лесно, а когато става дума за минижуп, то дамски блузи са насреща, за да посрещнат всеки дамски каприз. Добре е да бъдат съобразени цветовете. Колкото по-неутрални са те, толкова по-лесно ще се намери и точната дреха за аранжиране.

С мини поли  може да изберете най-подходящата комбинация, според това къде отивате. Ако сте на работа сложете по-дълга пола с размери до коляното с нашите предложения в миди поли, но изработена от по-фина материя, за да създава желания комфорт. Ако сте на приятелско парти, комбинирайте с ниски обувки, колан за кръста, дамска блуза и някой и друг аксесоар.