тел: +359 883 69 69 70, имейл: help@kartelito (.)com
Валути:

pages

Конфиденциалност

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Фирма “Клотинг Брандед” ООД е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни (за проверка - БУЛСТАТ : 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. Всеки един ПОТРЕБИТЕЛ с приемането на ''Общи условия'' на KARTELITO.COM се съгласява и със събирането и обработването на личните му данни за маркетинг цели и се счита за уведомен по смисъла на Закона за защита на личните данни, че личните му данни няма да бъдат разкривани на други лица.

 

ЦЕЛИ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Събирането, обработването и съхранението на личните данни на потребителите на уебсайта се извършва в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и приложимото действащо българско и европейско законодателство. „Лични данни” са всички данни, които съдържат идентифицираща информация (име, адрес, телефон, e-mail и други). Преди да получим и обработим вашите лични данни, изискваме вашето съгласие за това.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Предоставените лични данни на потребителите се обработват и съхраняват законосъобразно и добросъвестно, само за целите на предоставянето на услугите и съдържанието на уебсайта. За обработването, съхранението и защитата на личните данни са предприети необходимите технически и организационни мерки, за да бъдат защитени тези данни от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на достъп и разпространение. Мерките са съобразени със съвременните технологични постижения и осигуряват ниво на защита, което съответства на рисковете, свързани с обработването, и на естеството на данните, които трябва да бъдат защитени. 

Магазин Kartelito.com използва 256-битов Rapid SSL (Secure Sockets Layer) сертификат за защита на Вашите данни. Това представлява, когато браузера на потребителя и нашия сървър установяват връзка чрез специална процедура, наречена ''ръкостискане''. По време на тази процедура клиентът и сървърът "съгласуват" различни условия и параметри, чрез които се осъществява сигурността на връзката. Най-разбираемо и общо казано е, когато достъпите до URL адрес httpS://Kartelito.com, то сайта в случая Kartelito.com да може да се отваря.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Когато се регистрирате, за да използвате уебсайта, ще ви бъде поискана информация, която е необходима единствено и само за използването на услугите и съдържанието на уебсайта. Поисканата информация може да бъде относно вашето име, възраст, пол, местонахождение /град, селище/, e-mail, IP адрес и други данни, необходими за пълноценното използване на услугите и ресурсите на уебсайта. Част от информацията е задължителна за създаването на потребителски акаунт, а друга част е опционна. Във формата за регистрация това е указано. Ако във вашите данни настъпят промени (например, промяна на мейл адрес или друг контакт), необходимо е да ни информирате за тези промени, за да поддържаме актуална и точна информация за тези данни. Ние полагаме необходимите грижи, за да поддържаме вашите данни актуални, в рамките на свободно и доброволно предоставената от вас информация и като зачитаме вашето желание и изразени предпочитания.
Потребителят е отговорен за предоставената информация за контакт и други данни, които са неверни, фалшиви или се отнасят за трети лица (във всички случаи, когато третите лица не са дали съгласие за това), както и за всякаква незаконна или злоумишлена употреба на лични данни и информация.
Въведените лични данни във вашата потребителска регистрация могат, при необходимост, да се актуализират. Вие можете по всяко време и по ваша преценка да преглеждате и да правите промени в данните на вашата регистрация, да променяте предпочитанията и зададените от вас настройки, както и да заличите изцяло вашата потребителска регистрация. Пълното заличаването на регистрация с лични данни се извършва след получаването на вашето изрично желание за това, изпратено до нас на следния e-mail: help@kartelito (.)com

 

БИСКВИТКИ

HTTP бисквитката (буквален превод от английски HTTP cookie), обикновено наричана просто „бисквитка“, е пакет информация, изпратен от уеб сървър към Интернет браузър, а след това връщан от браузъра всеки път, когато той получи достъп до този сървър.
Бисквитката“ е малък отрязък от текст, изпратен до браузъра ви от посетен от вас уебсайт. Тя помага на магазина ни да запомни важна информация за посещението ви и да го анализира - например кои категории предпочитате да разгледате, кой продукт ви е направило най-силнио впечатление; събира информация за IP на потребителя, операционната система на компютъра ви, както и вида браузър и версия, който използвате.

 

УПРАВЛЕНИЕ НА БИСКВИТКИ

Някои потребители предпочитат да не разрешават „бисквитки“, което е и причината повечето браузъри да ви предоставят възможността да ги управлявате, както ви е удобно. В някои браузъри можете да зададете правила за управлението на „бисквитките“ за всеки отделен сайт, което ви дава по-прецизен контрол над поверителността ви. Това означава, че можете да забраните „бисквитките“ от всички сайтове с изключение на тези, на които имате доверие. В браузъра Google Chrome менюто Инструменти съдържа опцията Изчистване на данните за сърфирането. Можете да я използвате, за да изтриете „бисквитките“ и другата информация за сайтовете и приставките, включително данните, съхранени на устройството ви от Adobe Flash Player (най-често се наричат „бисквитки“ на Flash). Вижте инструкциите за управлението на „бисквитките“ в Chrome. Вижте на всички останали браузъри упътване за забрана за използване на ''бисквитки''. Друга функция на Chrome е режимът „инкогнито“. Можете да сърфирате в него, когато не искате посетените от вас уебсайтове или извършени изтегляния да се записват в историята ви на сърфиране и изтегляне. „Бисквитките“, създадени в „инкогнито“, се изтриват, след като затворите всички прозорци в този режим.

 

GOOGLE Adwords, GOOGLE Analytics & FACEBOOK КОДОВЕ

Когато даден потребител финализира поръчка ще се появи съобщение ''Google Site Stats'', което означава, че вашето действие (направената поръчка) е отчетено като реализация в Google Adwords. Този анализ ни помага да подобряваме услугите на магазина. От друга страна вградените Facebook и Google Analytics кодове в нашата платформа, също спомага за следенето на дейността на потребители, единствено с цел подобряване на услугите на сайта.