Menu
Кошница
Използваме бисквитки. Вижте още на Защита на личните данни (GDPR).

Мъжки Грейки


Kartelito.com предлага голямо разнообразие от модели мъжки облекла сред които и мъжки грейки.  В тази секция ще откриете модерни и класически типове грейки, подходящи за зимния сезон, хладните пролетни дни и дори за дъждовно време, които са отличен заместител на спортните якета или дебелите зимни бомбъри, особено в по-топло време.

Модерните мъжки грейки са любимо облекло на съвременния мъж. От училище, през университета, до спортните зали и офисите, този тип облекло намира своето приложение навсякъде.

Спортната грейка, чиято цел е именно да предпазва човек през студените дни, се превръща бавно, но сигурно в постоянен моден аксесоар. Може да ги носите практически навсякъде — на училище, докато спортувате, на разходка и дори на дискотека. Разнообразието от цветове и принтове допълнително улеснява комбинирането с останалата част от гардероба. Лесно може да съчетаете мъжката грейка с дънки и тениска, джинси и зимен пуловер и дори с риза и официални панталони. 

Моделите, които се предлагат в онлайн магазин Kartelito.com ще удовлетворят и най-взискателните претенции. Може да ги носите над тениски, блузи, суичъри, да са с качулка с връзки или без, допълнително уплътнени с подплата за студено време, с принтове или едноцветни. Предлагат се още вталени и прави модели, съобразени изцяло със структурата на тялото, а разнообразието от размери гарантира, че сред тях всеки ще намери подходящия модел за себе си.

Няма добавени продукти в тази категория.