Menu
Кошница
Използваме бисквитки. Вижте още на Защита на личните данни (GDPR).

Мъжки Тениски


Секцията „Мъжки Тениски” на Kartelito.com. предлага огромно разнообразие от мъжки тениски. Дизайнерите смело експериментират с тях и освен класическите едноцветни модели, комбиниращи памук и полиестер, може да видите вече и модели с различни цветни щампи, с асиметрична кройка, с яка и други. Разгледайте също и тениски с якичка.

Именно, благодарение на разнообразието от принтове и оригинални модели, които дизайнерите все повече използват, имате възможност да носите тази дреха практически навсякъде. Тя може да се носи на почивка, в дискотека, клуб или дори в университета, или на училище. Съвременните модели са с изчистен и практичен дизайн, а в същото време с разноцветни принтове, декоративни елементи и допълнения, за да изглеждат модно и оригинално.

Мъжки класически тениски

Този тип тениски са подходящи за всеки ден. Може да ги носите през лятото, в ранните есенни или пролетни дни под сакото, докато спортувате, на работа, вечер в заведение, или на разходка из града. Имат почти универсално приложение – благодарение на меката си материя, може да ги съчетаете със спортно долнище, дънки и други. Цветовете са разнообразни, както и размерите. В електронния магазин ще откриете артикули подходящи за заклети спортисти с различни графични изображения и апликации, до едноцветни модели, предпочитани от по-консервативната част от мъжете.

Дълги мъжки тениски

Те са особено подходящи за тийнейджъри, както и за всички, които са почитатели на уличната мода. Може да ги носите под суичъри, жилетки или спортни горнища. Дългата им и широка долна част позволява да „висят” под връхната дреха, като в същото време ще изглеждате по-модерни с тях.

Тениски с качулки 

Още едно практично и удобно решение за почитателите на стрийт шик стила. Съчетават в себе си удобствата на мъжкия суичър, но в същото време са с по-оригинален и разчупен дизайн. Тениските с качулки са с къс ръкав, права или асиметрична линия, с различна дължина и в разнообразни цветове. Идеалният избор за дискотека, разходка с приятели или просто за навън.

Тениска Oversize Street Wear Beast
New
Производител: Hoodstyle Модел: PR00012
Тениска Oversize Street Wear BeastМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в с..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Тениска Oversize Street Wear Head Bear
New
Производител: Hoodstyle Модел: PR0009
Тениска Oversize Street Wear Head BearМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в съ..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Тениска Oversize Street Wear Happiness
New
Производител: Hoodstyle Модел: PR00013
Тениска Oversize Street Wear HappinessМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Тениска Oversize Street Wear Faker Panda
New
Производител: Hoodstyle Модел: PR00014
Тениска Oversize Street Wear Faker PandaМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, ка..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Тениска Oversize Street Wear Panda
New
Производител: Hoodstyle Модел: PR00010
Тениска Oversize Street Wear PandaМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Тениска Oversize Street Wear Lucky Cheer
New
Производител: Hoodstyle Модел: PR00011
Тениска Oversize Street Wear Lucky CheerМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, ка..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Тениска Street Wear 1
New
Производител: Hoodstyle Модел: PR0007
Тениска Street Wear 1Мъжка тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото време добавя доза настроение и енергия. Н..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Тениска Oversize Street Wear Banana 2
New
Производител: Hoodstyle Модел: PR0008
Тениска Oversize Street Wear Banana 2Мъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същ..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Мъжка тенсика в светлолилав цвят Mister Tee Hate it or Love it Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2869-00145
Мъжка тенсика в светлолилав цвят Mister Tee, модел Hate it or Love it OversizeГоляма щампа отпредЛека и качествена материяМоделът е oversizeСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тенсика в бял цвят Mister Tee Hate it or Love it Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2869-00220
Мъжка тенсика в бял цвят Mister Tee, модел Hate it or Love it OversizeГоляма щампа отпредЛека и качествена материяМоделът е oversizeСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в син цвят Mister Tee Hustle Oversize.
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2873-04699
Мъжка тениска в син цвят Mister Tee, модел Hustle Oversize.Щампа отпред и отзадМоделът е oversizeЛека и качествена материяСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee God Loyalty Love Oversize.
New
Производител: Urban Classics Модел: UB-MT2870-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел God Loyalty Love Oversize.Голям принт отпредВисококачествена материяМоделът е oversizeСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в цвят пясък Mister Tee God Loyalty Love Oversize.
New
Производител: Urban Classics Модел: UB-MT2870-00208
Мъжка тениска в цвят пясък Mister Tee, модел God Loyalty Love Oversize.Голям принт отпредВисококачествена материяМоделът е oversizeСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee God Loyalty Love Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2870-00220
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee, модел God Loyalty Love Oversize.Голям принт отпредЛека и качествена материяМоделът е oversizeСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Hustle Oversize.
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2873-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел God Loyalty Love Oversize.Щампа отпред и отзадМоделът е oversizeЛека и качествена материяСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee Hustle Oversize.
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2873-00220
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee, модел Hustle Oversize.Щампа отпред и отзадМоделът е oversizeЛека и качествена материяСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Hey! My Name Is Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2868-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел Hey! My Name Is OversizeМалка щампаУнисекс моделOversize моделВисококачествена и лека материя Състав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee Hey! My Name Is Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2868-00220
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee, модел Hey! My Name Is OversizeМалка щампаУнисекс моделOversize моделВисококачествена и лека материя Състав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тенсика в черен цвят Mister Tee Hate it or Love it Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2869-00007
Мъжка тенсика в черен цвят Mister Tee, модел Hate it or Love it OversizeГоляма щампа отпредЛека и качествена материяМоделът е oversizeСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тенсика в жълт цвят Mister Tee Hate it or Love it Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2869-04357
Мъжка тенсика в жълт цвят Mister Tee, модел Hate it or Love it OversizeГоляма щампа отпредЛека и качествена материяМоделът е oversizeСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Тениски за двойки My Heart
New
Производител: Hoodstyle Модел: D0005
Тениски за двойки My HeartМоже да се избере в мъжки и дамски вариант.Характеристика на тенискатаИзключително високо качество на тенискатаМного лека материя, идеална за лятотоСъстав: 100% органичен памукПлътност: 150 гр./м2Допълнителна информация за тениската:• Дигитален печат – той по..
39,90 лв.
Дан. основа: 39,90 лв.
Тениски за двойки Better together
New
Производител: Hoodstyle Модел: D0003
Тениски за двойки Better togetherМоже да се избере в мъжки и дамски вариант.Характеристика на тенискатаИзключително високо качество на тенискатаМного лека материя, идеална за лятотоСъстав: 100% органичен памукПлътност: 150 гр./м2Допълнителна информация за тениската:• Дигитален печат&n..
39,90 лв.
Дан. основа: 39,90 лв.
Тениски за двойки Mickey and Minnie Mause
New
Производител: Hoodstyle Модел: D0007
Тениски за двойки Mickey and Minnie Mause.Може да се избере в мъжки и дамски вариант.Характеристика на тенискатаИзключително високо качество на тенискатаМного лека материя, идеална за лятотоСъстав: 100% органичен памукПлътност: 150 гр./м2Допълнителна информация за тениската:• Дигитален печ..
39,90 лв.
Дан. основа: 39,90 лв.
Тениски за двойки The Boss
New
Производител: Hoodstyle Модел: D0002
Тениски за двойки The BossМоже да се избере в мъжки и дамски вариант.Характеристика на тенискатаИзключително високо качество на тенискатаМного лека материя, идеална за лятотоСъстав: 100% органичен памукПлътност: 150 гр./м2Допълнителна информация за тениската:• Дигитален печат – той по..
39,90 лв.
Дан. основа: 39,90 лв.
Тениски за двойки My Hero
New
Производител: Hoodstyle Модел: D0004
Тениски за двойки My HeroМоже да се избере в мъжки и дамски вариант.Характеристика на тенискатаИзключително високо качество на тенискатаМного лека материя, идеална за лятотоСъстав: 100% органичен памукПлътност: 150 гр./м2Допълнителна информация за тениската:• Дигитален печат – той поз..
39,90 лв.
Дан. основа: 39,90 лв.
Тениски за двойки Mr. and Mrs. Right
New
Производител: Hoodstyle Модел: D0006
Тениски за двойки Mr. and Mrs. RightМоже да се избере в мъжки и дамски вариант.Характеристика на тенискатаИзключително високо качество на тенискатаМного лека материя, идеална за лятотоСъстав: 100% органичен памукПлътност: 150 гр./м2Допълнителна информация за тениската:• Дигитален печат&nbs..
39,90 лв.
Дан. основа: 39,90 лв.
Тениски за двойки lucky
New
Производител: Hoodstyle Модел: D0001
Тениски за двойки luckyМоже да се избере в мъжки и дамски вариант.Характеристика на тенискатаИзключително високо качество на тенискатаМного лека материя, идеална за лятотоСъстав: 100% органичен памукПлътност: 150 гр./м2Допълнителна информация за тениската:• Дигитален печат – той позво..
39,90 лв.
Дан. основа: 39,90 лв.
Мъжка тениска oversize в тъмнолилав цвят Mister Tee Days Before Summer
New
Производител: Urban Classics Модел: UB-MT1840-03989
Мъжка тениска oversize в тъмнолилав цвят Mister Tee Days Before Summer.Oversize модел;Унисекс модел;Обло деколте;Голяма щампа;Състав: 100% памук...
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee ASAP
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT10730-00220
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee, модел ASAPНормална кройкаЕфектна щампа "ASAP"Високо качествоСъстав: 100% Памук..
34,00 лв.
Дан. основа: 34,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Believe Nothing
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT10724-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел Believe Nothing Щампа с Believe Nothing Приятна и лека материяВисоко качествоСъстав: 100% Памук..
34,00 лв.
Дан. основа: 34,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Hotline Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2875-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел Hotline OversizeЕфектна щампа HotlineПриятна и лека материяВисоко качествоМоделът е уголеменСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в син цвят Mister Tee Hotline Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2875-04699
Мъжка тениска в син цвят Mister Tee, модел Hotline OversizeЕфектна щампа HotlineПриятна и лека материяВисоко качествоМоделът е уголеменСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в розов цвят Mister Tee Hotline Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2875-02913
Мъжка тениска в розов цвят Mister Tee, модел Hotline OversizeЕфектна щампа HotlineПриятна и лека материяВисоко качествоМоделът е уголеменСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Blend Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2876-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел Blend OversizeЕфектна щампа BlendПриятна и лека материяВисоко качествоМоделът е уголеменСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в светлолилав цвят Mister Tee Blend Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2876-00145
Мъжка тениска в светлолилав цвят Mister Tee, модел Blend OversizeЕфектна щампа Blend Приятна и лека материяВисоко качествоМоделът е уголеменСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в кафяв цвят Mister Tee Giza Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2878-03467
Мъжка тениска в кафяв цвят Mister Tee, модел  Giza OversizeЛека и удобна материяВисоко качествоМоделът е уголеменСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Grow Up Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2877-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел Grow Up Oversize.Лека и комфортна материяГоляма цветна щампа отпредМоделът е уголеменСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Bushwick Sketch
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2892-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел Bushwick Sketch.Щампа с 6ix9ineВисоко качествоЛека и приятна материяСъстав: 100% Памук..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee Dove Sneaker
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2894-00220
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee, модел Dove Sneaker.Забавна щампа с гълъбПриятна и лека материяВисоко качествоСъстав: 100% Памук..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Viva Nuestra Madre
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2891-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Viva Nuestra Madre.Качествена и комфортна материяЦветна щампа отпредСъстав: 100% Памук..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Показани са от 1 до 40 от 1727 резултата (44 страници)