Menu
Кошница
Използваме бисквитки. Вижте още на Защита на личните данни (GDPR).

Доставка

НИЕ ДОСТАВЯМЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ

Доставки в България


Куриери: Еконт и Спиди.

Срок на доставка: 5-7 работни дни. Всички продукти от категория ''Разпродажба.'' са налични и готови за изпращане. Продукт, закупен до 17:00 ч. в работен ден се изпраща на същият ден.

След направена поръчка, ние се свързваме с клиента за потвърждение на поръчката, чрез телефонно обаждане в работно време. Всички продукти от категория ''Разпродажба'' са налични и готови за изпращане. Продукт, закупен до 15:00 ч. в работен ден се изпраща на същият ден.

Изпращане: След като продукта е наличен за изпращане, ние се свързваме с клиента, за да бъде уведомен за изпращането на пратката. 

Цена за доставка: Над 120.00 лв. безплатна до офис на куриер.

! При промяна на наложен платеж по-малък от 120.00 лв. на вече изпратена от нас пратка с безплатна доставка, се начислява цената за доставка, която ние сме заплатили вече на куриерската фирма. 

---

Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.

Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.

За направеното от клиента плащане Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

Доставки в Румъния и Гърция на цени от 6.50 лв.

Доставки в Европейски Съюз

Доставки до страни членки на Европейски Съюз, се извършват с куриерска фирма DPD и Български Пощи.

Цени за доставка с DPD

При използване на мобилно устройство, обърнете дисплея, за да видите цялата таблица.

Държави EU
до 5 кг.
до 31.5 кг.
Изпращане
Доставка
Австрия, Германия, Унгария
14.99€
17.99€
5 работни дни
4 работни дни
Дания, Люксембург, Полша, Словакия, Словения, Хърватска
27.99€
29.99€
5 работни дни
5 работни дни
Белгия, Великобритания, Италия, Франция, Холандия, Чехия
19.99€
22.99€
5 работни дни
5 работни дни
Естония, Ирландия, Латвия, Литва, Португалия, Финландия, Швеция34.99€
39.99€
5 работни дни
6 работни дни
Испания
24.99€
29.99€
5 работни дни
6 работни дни

Доставка в целия свят

Цената на доставката се определя от нейното тегло. При добавяне продуките в количката и след избор на държава, системата ще генерира цената за доставка.