тел: +359 883 69 69 70, имейл: help@kartelito (.)com
Валути:

pages

За нас

“Клотинг Брандед” ООД, съдържател на онлайн магазин Kartelito.Com е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище 5800 гр. Плевен, Ул.''Луковит'', номер 3, ет. 3, офис 306А, и адрес на управление: гр.Плевен Жк. Дружба Бл.327 Вх.Е Ап.14,

 

Иден. номер. 201294674, ДДС номер BG201294674

 

Фирма “Клотинг Брандед” ООД е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни.

 

Kartelito.Com е иновативен онлайн магазин за продажба на мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари.

 

Следвайте най-новите модни тенденции в Kartelito.com

Пазаруването от онлайн магазин Kartelito е вашият прозорец към света на мъжката и дамска мода. Ние черпим вдъхновение само от най-добрите в бранша. При избора на нашите дрехи, можете да бъдете сигурни - ще изглеждате стилни, свежи и с перфектна визия. Ние работим с много реномирани европейски марки, на които сме основен вносител на българския пазар. Ето защо нашите цени са толкова конкурентни. Ние вярваме, че високо качество на продуктите не е лукс, а абсолютна необходимост. Дрехите ни са качествени и удобни и със сигурност ще си ги носите дълго.

 

Мъжка мода за всеки повод

В онлайн магазинът Kartelito  ще намерите мъжки дрехи за всеки повод. При избора на мъжки дрехи, ние търсим да са интересни, да хващат окото, а също така да се чувстваме удобно в тях. Разполагаме с няколко стотин модела на мъжки тениски, с които се гордеем, че са в нашия каталог. Перфектно качество, интересна визия и то на ниска цена - желанието на всеки наш клиент. Каталогът ни с мъжките блузи също е много разнообразен. Наистина си заслужават! Ние сме уверени, че ще останете вдъхновени, разглеждайки нашите мъжки ризи и сака, които перфектно пасват и открояват качествата на мъжката фигура. Също така ще намерите предложения за топли дрехи, с които ще се чувствате добре в студените дни. Разполагаме с богат избор от мъжки пуловери - от класически, стилни, ежедневни и малко по-авангардни. За всеки вкус по нещо. :) Зимните дрехи не трябва да бъдат мрачни и тъжни, точно напротив - с нас ще се откроявате в тълпата! Вижте нашите палта за мъже и мъжки якета и вижте разнообразието им от различни цветове и дизайни, приготвени за вас.

 

Дамска мода за всеки повод

Като започнем от дамските дънки, подходящи за ежедневието и такива с по-разчупен дизайн, и стигнем до панталоните с които може да се чуствате прекрасно и удобно във всеки повод. Стотици модели на свежите ни рокли в различни цветове и кройки. Гарантирано качество от европейски производител. В гардероба си всяка жена трябва да има поне една рокля от Kartelito.

 

Удоволствието при пазаруването

Ние правим всичко възможно Вашето онлайн пазаруване да се превърне в удоволствие. Знаем това, което се очаква от нас - интернет пазаруването да бъде просто, удобно и най-вече да сте сигурни, когато плащате за нещо, което сте си харесали. Връщането на сумата от поръчка и подмяната на продукт никога не е било толкова лесно. Ние сме на пазара от 2010 г. и сме един от първите и наложили се на пазара магазини. До ден днешен не спираме да задоволяваме нашите клиенти. Приятно пазаруване в Kartelito.com!