Menu
Кошница
Използваме бисквитки. Вижте още на Защита на личните данни (GDPR).

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Може да направите поръчка през сайта, по имейл, телефон, скайп, Facebook. Всички начини на свързване с нас, може да намерите на страницата Контакти.

Може да заплатите с наложен платеж, банков превод и Paypal (при плащане с Paypal трябва да изберете валута, различна от български лев)

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.

XV. РЕГИСТРИРАНИ И ОТЧИТАНЕ НА ПРОДАЖБИТЕ от Общи Условия

Всички продукти от онлайн магазин Kartelito.com се доставят в рамките на 5-7 работни дни с куриерска фирма Еконт Експрес. 

За повече информация, посетете Доставка.
Цената на доставката до офис на куриерска фирма Еконт Експрес е от 3.50 лв. до 4.50 лв. в зависимост от теглото на пратката. Ако теглото на Вашата поръчка е с тегло над 1 кг. и наложеният платеж е с по-голяма стойност, цената на доставката е възможно да се оскъпи. 

Цената на доставката до Вашият адрес е от 5.50 лв. до 7.50 лв. в зависимост от теглото на пратката, както и от отдалечеността на Вашето населено място от най-близкия офис на Еконт Експрес. На някои по-отдалечени населени места, куриерите на Еконт го посещават 2 или 3 пъти седмично. В тези случаи цената за доставка е възможно да е повече от 7.50 лв.

Поръчки с наложен платеж над 99.99 лв. - доставката е безплатна
Намерете най-близкия офис на Еконт: https://www.econt.com/find-office
За повече информация, вижте Доставка.
Доставка извън България: доставките се извършват с DPD и ''Български пощи''.
За DPD доставки, вижте таблицата от тук.
За ''Български пощи'' доставки цената се формулира в зависимост от теглото на пратката и държавата.

След като добавите продукт-(и) в кощницата и изберете държавата ще се появят наличните опции за доставка, като ориентировачната цена за доставка за ЕС е около 10-15 лв за 1 кг.

Алтернативен метод за плащане е банков превод и PayPal. 

За повече информация, вижте Доставка.
Може да изпратим поръчката ви до Румъния и Гърция на цена за доставка стартираща от 6.50 лв.

За повече информация, вижте Доставка.
Всички поръчки над 119.99 лв., доставката е безплатна до клиента. За повече информация, вижте Доставка.
Изпращаме всички пратки с опция за преглед и тест. В рамките на до 15 минути куриера е длъжен да ви изчака, за да прегледате съдържанието на пратката. 

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже, да върне или да подмени продукт от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. За цялостна информация, моля посетете ''Рекламации''

*** НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ И ПОДМЯНА - Не се допускат връщане на продукти със скъсани етикети, миризмизма по тях от прахове, кремове, парфюми, цигарен дим и телесни миризми. При установяване на нередност, ние имаме право и ще откажем рекламацията.чл. 8.7. от ''Общи условия'' ***

Преди да използвате опцията за връщане или подменя, моля, прочетете внимателно ''Рекламации'' и чак тогава да използвате формуляра за връщане.


Адрес за връщане : 
гр. Плевен, Ул. Васил Левски-60, ет.4, офис 12 или  гр. Плевен, Офис ''Еконт Експрес'' - Васил Левски, Получател : Клотинг Брандед ООД,, Име: Станислава Петрова, телефон : +359 884 22 46 53

Ако сте върнали продукт, сумата се въстановява по банков път в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на пратката с върнатия продукт. Клиентът поема разходите за доставка, с изключение на случаите в които Kartelito.com има вина за това. (Вижте ''Общи условия'')

Не приемаме върната стока с наложен платеж по която и да е куриерска фирма.

Абонирайте се за нашия бюлетин и веднага ще получите от 5 до 10% отстъпка за всички продукти.

5% - Всички наши нови клиенти получават 5% ВЕЧЕН код за отстъпка.

10% - Всички наши лоялни клиенти се възползват от 10% отстъпка.

20% - За поръчки над 1000 лв. до 20% отстъпки.