Menu
Кошница
Използваме бисквитки. Вижте още на Защита на личните данни (GDPR).

Бандани - Кърпи за лице

Банданата е кърпа за глава може да се използва по над 10 различни начини. В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. 

Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Band синя
New
Модел: BNZ-16
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Band, синя.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: син. Продуктът е з..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Black черна
New
Модел: BNZ-14
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Black, черна.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: черен. Продуктът..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Bone-Skulls черна
New
Модел: BNZ-09
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Bone-Skulls, черна.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: черен. Про..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Flow синя
New
Модел: BNZ-06
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Flow, синя.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: син. Продуктът е з..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Flow червена
New
Модел: BNZ-05
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Flow, червена.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: червен. Продукт..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Flowers черна
New
Модел: BNZ-04
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Flowers, черна.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: черен. Продукт..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design MOB червена
New
Модел: BNZ-13
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design MOB (members of blood), червена.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: че..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Skulls черна
New
Модел: BNZ-10
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Skulls, черна.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: черен. Продуктъ..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Teeth черна
New
Модел: BNZ-45
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Teeth, черна.В днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: черен. Продуктът..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана нов дизайн в камуфлаж HoodStyle Bandana NEW Camo Green
New
Модел: BNZ-50
Бандана нов дизайн HoodStyle Bandana Bestseller Design Camo Green, в зелен камуфлажВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Материалът използван за изработката е полиестер и е лесно се диша през него.Цвят: з..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в черно
New
Модел: BN-91558-BLACK
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в черен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака.Цени:10 бр. ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в тюркоаз
New
Модел: BN-91557
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в тюркоаз. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака.Цени:10 бр. или..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в тъмножълто
New
Модел: BN-91566
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в тъмножълт цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака.Цени:10 ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в розово
New
Модел: BN-91564
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в розов цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака.Цени:10 бр. ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в оранжево
New
Модел: BN-91573
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в оранжев цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака.Цени:10 бр..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в зелено
New
Модел: BN-83378
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в зелен цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака.Цени:10 бр. ..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в бяло
New
Модел: BN-91556-WHITE
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в бял цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукВ днешно време този моден аксесоар се носи от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Съществуват десетки начини за връзване на главата, ръката и крака.Цени:10 бр. ил..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Модел: BN-1112-dark pink
Бандана кърпа за глава - маска за лице Bandana в тъмнорозов цвят. Размер: 55 см. / 55 см. Състав: 100% памукС навлизането на Covid 19, много хора прибягват към банданите, като средство за предпазване и заместител на маската в защита от коронавирус. В днешно време този моден аксесоар&n..
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Показани са от 1 до 18 от 18 резултата (1 страници)