Menu
Кошница
Използваме бисквитки. Вижте още на Защита на личните данни (GDPR).

Плажни Къси Панталони


Плажните панталони са особено нужни през лятото, а в онлайн магазин Kartelito.com предлагаме модели, които да удовлетворят всеки вкус.

Моделите са изработени в различни цветове, имат разнообразни кройки и са във всички размери. Бързо съхнещата материя, от която са изработени, ги прави подходящи за ежедневна употреба, а освен това може да не се тревожите да плувате с тях в езеро, басейн или морска вода. Материите, от които са изработени са с доказано качество и не се влияят от различните видове вода. От вътрешната страна са с мрежеста подплата, която да осигури по-голям комфорт по време на движение, а и предпазва от изпотяване през летните месеци. 

Плажните панталони са истински хит през лятото, особено когато планирате ваканция на море. Качествените плажни панталони са от лека, бързо съхнеща материя, с връзки и ластик в кръста, за да се гарантира допълнителния комфорт и лесното им регулиране. В нашия онлайн магазин ще откриете именно това качество, а някои от предлаганите модели са изключително оригинални и се предлагат още с ципове или други декоративни елементи отпред. Други са с права кройка, дължина до коленете и подчертават спортната фигура.

Няма добавени продукти в тази категория.