Menu
Кошница
Използваме бисквитки. Вижте още на Защита на личните данни (GDPR).

Мъжки Тениски


Секцията „Мъжки Тениски” на Kartelito.com. предлага огромно разнообразие от мъжки тениски. Дизайнерите смело експериментират с тях и освен класическите едноцветни модели, комбиниращи памук и полиестер, може да видите вече и модели с различни цветни щампи, с асиметрична кройка, с яка и други. Разгледайте също и тениски с якичка.

Именно, благодарение на разнообразието от принтове и оригинални модели, които дизайнерите все повече използват, имате възможност да носите тази дреха практически навсякъде. Тя може да се носи на почивка, в дискотека, клуб или дори в университета, или на училище. Съвременните модели са с изчистен и практичен дизайн, а в същото време с разноцветни принтове, декоративни елементи и допълнения, за да изглеждат модно и оригинално.

Мъжки класически тениски

Този тип тениски са подходящи за всеки ден. Може да ги носите през лятото, в ранните есенни или пролетни дни под сакото, докато спортувате, на работа, вечер в заведение, или на разходка из града. Имат почти универсално приложение – благодарение на меката си материя, може да ги съчетаете със спортно долнище, дънки и други. Цветовете са разнообразни, както и размерите. В електронния магазин ще откриете артикули подходящи за заклети спортисти с различни графични изображения и апликации, до едноцветни модели, предпочитани от по-консервативната част от мъжете.

Дълги мъжки тениски

Те са особено подходящи за тийнейджъри, както и за всички, които са почитатели на уличната мода. Може да ги носите под суичъри, жилетки или спортни горнища. Дългата им и широка долна част позволява да „висят” под връхната дреха, като в същото време ще изглеждате по-модерни с тях.

Тениски с качулки 

Още едно практично и удобно решение за почитателите на стрийт шик стила. Съчетават в себе си удобствата на мъжкия суичър, но в същото време са с по-оригинален и разчупен дизайн. Тениските с качулки са с къс ръкав, права или асиметрична линия, с различна дължина и в разнообразни цветове. Идеалният избор за дискотека, разходка с приятели или просто за навън.

Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Tokyo College Oversize Tee
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2816-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел Tokyo College Oversize Tee.Овърсайз кройкаГолям надпис отпредКачествена материяСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee Tokyo College Oversize Tee
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2816-00220
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел Tokyo College Oversize Tee.Овърсайз кройкаГолям надпис отпредКачествена материяСъстав: 100% Памук..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee F**king Problems
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT10729-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел F**king Problems.Стандартна кройкаКачествена материяМалък принт отпред и голям на гърбаСъстав: 100% Памук..
34,00 лв.
Дан. основа: 34,00 лв.
Мъжка тениска в бял цвят Mister Tee Detroit Sketch Tee
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2893-00220
Мъжка тениска в бял цвят, модел Mister Tee Detroit Sketch Tee.Regular fitКачествена и комфортна материяЩампа отпредСъстав: 100% Памук..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Тениска в черен цвят Oversize Mister Tee Wu Tang 36 Chambers
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2867-00007
Тениска в черен цвят Oversize, модел Mister Tee Wu Tang 36 Chambers.Моделът е овърсайзН-образна формаГоляма щампа отпредСъстав: 100% Памук..
63,00 лв.
Дан. основа: 63,00 лв.
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee Disney 100 Mickey Face Oversize
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2856-00007
Мъжка тениска в черен цвят Mister Tee, модел Disney 100 Mickey Face Oversize.Удобна и качествена материяОвърсайз кройкаГоляма щампа отпред и малка на тилаСъстав: 100% Памук..
63,00 лв.
Дан. основа: 63,00 лв.
Мъжка тениска в бял цвят, модел Eric B & Rakim Sweat the Technique Oversize Tee
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT2860-00220
Мъжка тениска в бял цвят, модел Eric B & Rakim Sweat the Technique Oversize Tee.Висококачествена изработкаОвърсайз моделУнисексПринт отпред и на гърбаСъстав: 100% Памук..
63,00 лв.
Дан. основа: 63,00 лв.
Мъжка тениска Mister Tee Wasted Youth в цвят маслина
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT719-00176
Мъжка тениска цвят маслина Mister Tee Wasted Youth с малка щампа роза отпред и голям мотив на гърба.Състав: 100% памук...
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Мъжка тениска Mister Tee Wasted Youth в тъмносив цвят
New
Производител: Mister Tee Модел: UB-MT719-00091
Мъжка тениска в тъмносив цвят Mister Tee Wasted Youth с малка щампа роза отпред и голям мотив на гърба.Състав: 100% памук...
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Мъжка тениска Mister Tee Wasted Youth в червен цвят
New
Производител: Urban Classics Модел: UB-MT719-00207
Мъжка червена тениска Mister Tee Wasted Youth с малка щампа роза отпред и голям мотив на гърба.Състав: 100% памук...
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Тениска Oversize Stay Cool
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0010
Тениска Oversize Stay CoolМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото време д..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize Santa Marijuana Weed
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0020-2
Тениска Oversize Santa Marijuana WeedМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същ..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize Never Give Up
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0009
Тениска Oversize Never Give UpМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото вре..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize  420 o’Çlock
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0400-1
Тениска Oversize  420 o’ÇlockМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize Plata o Plomo
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0061-22
Тениска Oversize Plata o PlomoМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото вре..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize Naughty By Nature
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0043-2
Тениска Oversize Naughty By NatureМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize  I’d Hit That 420
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0401-1
Тениска Oversize  I’d Hit That 420Мъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в с..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize  A Day Without Weed
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0403-1
Тениска Oversize  A Day Without WeedМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize  120 Days Still No Tomatoes
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0402-1
Тениска Oversize  120 Days Still No TomatoesМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize Trust No One
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0406
Тениска Oversize Trust No OneМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото врем..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize Hip-Hop Made Me
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0203-1
Тениска Oversize Hip-Hop Made MeМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото в..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize  Alcohol Kills Cannabis Chills
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0405-1
Тениска Oversize  Alcohol Kills Cannabis ChillsМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерн..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize  A Little Dab Will Do
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0404-1
Тениска Oversize  A Little Dab Will DoМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize 2Pac 94
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0390
Тениска Oversize 2Pac 94Мъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото време доб..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize  Save The World
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0467-1
Тениска Oversize  Save The WorldМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същ..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize  On Fire
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0461-1
Тениска Oversize  On FireМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото вре..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize  2Pac 92
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0017-9
Тениска Oversize  2Pac 92Мъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото вре..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize Lonely Bear
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0471-1
Тениска Oversize Lonely BearМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото време..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize 2Pac Funko Pop
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0393
Тениска Oversize 2Pac Funko PopМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото вр..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize 2Pac All Eyez On Me PhotoShoot
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0392
Тениска Oversize 2Pac All Eyez On Me PhotoShootМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, ..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize 2Pac Above The Rim
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0391
Тениска Oversize 2Pac Above The RimМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същот..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize  Don’t Cry
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0465-1
Тениска Oversize  Don’t CryМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото в..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize Skaters Only
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0464-1
Тениска Oversize Skaters OnlyМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото врем..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize Money
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0468-1
Тениска Oversize MoneyМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото време добав..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize 2Pac House Of Blues 96
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0394
Тениска Oversize 2Pac House Of Blues 96Мъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в с..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize 2Pac All Eyez On Me
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0395
Тениска Oversize 2Pac All Eyez On MeМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в също..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize 2Pac Trust Nobody
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0397
Тениска Oversize 2Pac Trust NobodyМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Тениска Oversize 2Pac Cali Love
New
Производител: Hoodstyle Модел: 0396
Тениска Oversize 2Pac Cali LoveМъжка Oversize тениска в стил oversize, която впечатлява с ултра-модерен дизайн. Принтът на гърба впечатлява с ярки цветове и динамични линии, вдъхновени от уличното графити изкуство. Тя е израз на вашата индивидуалност и модерност, като в същото вр..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Мъжка тениска на райе Urban Classics wht/blk
New
Производител: Urban Classics Модел: UB-TB1571-00224
Мъжка тениска Urban Classics с обло деколте и десен на райе.Състав: 100% памук...
30,00 лв.
Дан. основа: 30,00 лв.
Мъжка дълга тениска в черен цвят Urban Classics
New
Производител: Urban Classics Модел: UB-TB1236-00050
Мъжка дълга тениска в черен цвят Urban Classics с обло деколте и контрастни ивици на ръкавите. Състав: 100% полиестер...
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Показани са от 1 до 40 от 1783 резултата (45 страници)